Sări la conţinut

5 minutes in heaven

septembrie 19, 2017

20170921_015126

Cine nu crede in energii nu are cum sa inteleaga cum m-a electrocutat cand ne-am vazut prima data. Pentru ca nu am cum sa explic de ce mana lui se aseza perfect pe soldul meu iar buzele lui se mulau perfect pe gatul meu. Parca l-as fi stiut dintr-o viata anterioara, sfarcurile mi s-au intarit de parca le-ar fi atins deja, demult in spatele unei cafenele in care ne intalneam „total intamplator”. Pantecul imi tresarise doar la gandul mangaierilor ce urma sa le primeasca. Corpul meu il stia dar eu il vedeam pentru prima data.

Cum sa nu stie cum sa ma atinga?!? S-a mai intamplat de multe ori, acum zeci de ani la seara dansanta de craciun cand ne dadeam intalnire din priviri in parcul de vis-a-vis. Acum sute de ani in faneata de la castel cand nimeni nu era in jur. De fiecare data pe ascuns, de fiecare data cu atingerea perfecta.

Si apoi dispari subit iar eu raman tanjind dupa tine. Te caut apoi in fiecare viata. Stiu ca vei veni, imi vei rascoli sufletul si te voi pierde. Iar mie nu-mi ramane decat sa-mi doresc sa trec mai repede la urmatoarea viata sa te simt din nou. Te astept o viata intreaga doar sa stiu ca te voi avea macar 5 minute.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: